Verzekering, Leasing & Garantie

Voor het verzekeren van uw (elektrische) fiets kunnen we u op meerdere manieren helpen. We werken hiervoor samen met ENRA Verzekeringen, zij bieden verschillende verzekeringspakketten aan die aansluiten bij uw behoefte. Hierbij is er keuze in looptijd, betalingswijze en diefstal of All-Risk.

Voor informatie over de verzekeringsmogelijkheden kunt u terecht in onze winkel of op de website van ENRA: Klik hier voor de ENRA website.

Voor zakelijke leasing werken wij samen met Lease A Bike. Via Lease A Bike kan de werkgever een totaal pakket bieden, waarmee de werknemer zorgeloos het woon-werkverkeer kan afleggen. De website van Lease A Bike biedt een duidelijke uitleg en calculator voor zowel de werkgever als werknemer: Klik hier voor de Lease A Bike website. Voor vragen kunt u ook ons bereiken.


Private Leasing is ook mogelijk, dit wordt momenteel aangeboden door de merken Gazelle en QWIC. Zo is leasen voor iedereen mogelijk, ook zonder regeling van een werkgever. Voor meer informatie over Private Lease van Gazelle klikt u hier.

Voor meer informatie over Private Lease van QWIC wordt zo snel mogelijk meer informatie geplaatst.