735Wh Accu én 5 jaar garantie QWIC Performance serie

De QWIC Performance serie word komende tijd standaard uitgevoerd met een 735Wh Accu ter waarde van €400,- én 5 jaar garantie op de elektronica (motor, accu, display & controller).

In onze winkel staan momenteel proefmodellen van de QWIC Performance RD11 en Performance RD 11 Speed. Deze met TDCM achterwielmotor aangedreven E-bikes hebben als kenmerkend voordeel dat ze makkelijk hun topsnelheid bereiken. Ondanks dat deze motoren ‘maar’ 50Nm aan koppel leveren, word dit wel rechtstreeks op het achterwiel uitgeoefend. Zodoende dat de QWIC Performance RD11 Speed een uitzonderlijk prettig en snel rijdende Speedbike is.
– Klik hier voor de Performance RD11 product pagina
– Klik hier voor de Performance RD11 Speed product pagina

Naast de bovengenoemde achterwielmotor modellen bevat de QWIC Performance serie ook nog 4 middenmotor modellen, de Performance MD11 (normaal en speed), Performance MA11 speed en Performance MN380. Al deze modellen zijn uitgevoerd met een Brose middenmotor, die met dank aan de distributieriem geruisloos 90Nm koppel aan kracht levert. Deze fietsen zijn weer meer geschikt voor mensen die het minder om de snelheid gaat en meer om een natuurlijke fietsbeleving.
-Klik hier voor de Performance MD11
-Klik hier voor de Performance MD11 Speed
-Klik hier voor de Performance MA11 Speed
-Klik hier voor de Performance MN380

Bright TV heeft geeft in de onderstaande video een goede indruk van de Performance MA11 Speed :