De nieuwe Cortina (E-)Tide, E-Mozzo & E-Common!

Voor 2024 heeft Cortina prachtige nieuwe modellen toegevoegd aan de collectie. Waaronder de no-nonsense (E-)Tide, de sportieve E-Mozzo en het vernieuwde werkpaard de E-Common. Lees hieronder

De Cortina (E-)Tide is solide en betrouwbaar voor al je dagelijkse ritten! De Tide modellen zijn verkrijgbaar als ‘gewone’ en als elektrische fiets. Kenmerkend voor al deze modellen zijn de extra brede banden, stevige spatborden, slimme geïntegreerde verlichting (die ook nog eens fel is), fraaie moderne vormgeving & onderhoudsarme onderdelen.
De ‘gewone’ Cortina Tide is verkrijgbaar met een Shimano Nexus 3 of 7 versnellingsnaaf. Deze is verder voorzien van onderhoudsarme Shimano Rollerbrakes en voor- & achterlicht dat gevoed word door de naafdynamo.
De elektrische Cortina E-Tide is verkrijgbaar met een Cortina Sportdrive voorwielmotor of Bosch Active Line middenmotor. Deze is verder voorzien van krachtigere Shimano hydraulische schijfremmen en hier word de verlichting gevoed door de e-bike accu.

De Cortina E-Mozzo is een luxe sportieve E-bike, voorzien van een Shimano STEPS middenmotor en geïntegreerde (uitneembare) frame-accu. De accu capaciteit is standaard 504Wh (zuinig aan zo’n 140km actieradius). De hydraulische schijfremmen van Shimano brengen je altijd goed tot stilstand, de extra brede banden en geveerde voorvork maken je ritten comfortabel & de metalen spatborden kunnen tegen een stootje.

De Cortina E-Common Family is een prachtig afgewerkte E-bike die perfect dienst kan doen als moederfiets. De fiets is voorzien van een krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor met geïntegreerde (uitneembare) 500Wh frame-accu. De extra brede banden zorgen voor een comfortabele rit en de Shimano hydraulische schijfremmen brengt je veilig tot stilstand. De Enviolo traploze versnellingsnaaf maakt schakelen een eitje, ook tijdens het trappen. De stevige voor- & achterdrager, het dubbele standaard en stuurslot zorgen ervoor dat de nodige bepakking mee kan!