QWIC Premium i serie

De nieuwe QWIC Premium i serie is verkrijgbaar! Hetgeen dat de serie fietsen bijzonder maakt is dat alle modellen voorzien zijn van volledig geïntegreerde accu’s. Er bestaat hierbij keuze uit de Bafang M300 of Bafang M420 middenmotor aandrijving en de standaard 400Wh accu of krachtigere 540Wh accu. De Bafang M300 motor is voorzien van enkel een rotatiesensor en de Bafang M420 motor is voorzien van rotatie- en krachtsensor.

Naast een fraai en modern uiterlijk levert de geïntegreerde accu ook nog eens een optimale gewichtsverdeling op. Verder is de gehele serie voorzien van Shimano hydraulische schijfremmen, een Suntour NEX verende voorvork met lockout functie, verende zadelpen en verstelbare stuurpen.

De luxere modellen, waaronder de afgebeelde Premium i MN7+ die al in onze winkel te vinden is, zijn voorzien van een prachtig kleurendisplay en de krachtige Bafang M420 middenmotor. Voorzien van maar liefst 80Nm koppel, rotatie- en krachtsensor en 5 ondersteuningsstanden. Dit houd in dat de fiets je door alle beklimmingen en weersomstandigheden heen helpt, maar dat er ook prima gekozen kan worden voor een subtiele mate van ondersteuning voor de rustigere omstandigheden.

Verder is deze fiets voorzien van een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, dichte kettingkast en sterke LED verlichting op de accu. Verkrijgbaar in de afgebeelde kleuren (Maple Sand en Midnight Blue) of Matte Black.

Overige modellen in de QWIC Premium i serie worden:

-De QWIC Premium i MD9, voorzien van Bafang M300 middenmotor en 9-speed derailleur versnelling.
-De QWIC Premium i MN7, voorzien van Bafang M300 middenmotor en 7-speed versnellingsnaaf.
-De QWIC Premium i MN7+, voorzien van Bafang M420 middenmotor en 7-speed versenllingsnaaf.
-De QWIC Premium i MN8+C, voorzien van M420 middenmotor, 7 speed versnellingsnaaf en terugtraprem.
-De QWIC Premium i MN7+ Belt, hetzelfde als de Premium i MN7+, maar met Gates CDX riemaandrijving.

De QWIC Premium i MN7+ is vanaf nu bij ons uit te proberen en leverbaar! Overige modellen uit de Premium i serie volgen spoedig.