We zijn officieel Cortina dealer!

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor Cortina fietsen! Zowel voor nieuwe fietsen als onderhoud aan uw bestaande Cortina; we helpen u graag.

Dit mooie Nederlandse merk levert prachtige fietsen voor iedereen. Van stoere transportfietsen tot sportieve belt-drive fietsen en van kinderfietsen tot hippe E-bikes. We gaan er dan ook voor zorgen om een mooie collectie Cortina fietsen op onze winkelvloer te presenteren. De eerste zijn reeds gearriveerd en te vinden in onze winkel!

Bijvoorbeeld deze Cortina Mozzo, een sportieve fiets met een modern design. Uitgevoerd in een strakke mat grijze kleur. Met de Shimano 7 versnellingsnaaf kom je overal op tijd aan en de naafdynamo zorgt ervoor dat je verlichting altijd functioneert.

Cortina Mozzo heren uitvoering

Cortina Common is de transportfiets in een modern nieuw jasje. De functionele voor en achterdrager kunnen voorzien worden van diverse opklikbare accessoires (binnenkort in onze winkel!). Voorzien van Shimano 7 versnellingsnaaf, rollerbrake handremmen en naafdynamo. In diverse varianten en kleuren verkrijgbaar!

Cortina Common dames transportfiets

De Cortina U4 is een populaire transportfiets. Stevig genoeg om jou en al je bagage mee te nemen en in diverse afmontages verkrijgbaar. Van de basis Shimano 3 versnellingsnaaf met terugtraprem tot luxe Shimano 7 versnellingsnaaf met rollerbrake handremmen en naafdynamo. Verkrijgbaar in diverse hippe kleuren.

Cortina U4 heren in Jet Black Mat en
Denim Mat

We hebben uiteraard meer in onze winkel staan en er zal spoedig meer op de winkelvloer verschijnen. Voor info of een proefrit kunt u altijd aankomen!

Nieuwsgierig? Check dan ook de Cortina website voor de gehele collectie: https://www.cortinafietsen.nl/