Lease-A-Bike! Bij Dusseldorp fietsen

Het fietsplan of ‘de fiets van de zaak’ komt terug! Vanaf 2020 lease je jouw stadsfiets, racefiets, speed-pedelec of elektrische fiets tegen een bijtelling van slechts 7 procent. Vanaf zo’n 5 euro per maand ben je al onderweg. En die fiets kun je ook gewoon privé gebruiken.

Als werknemer is de volgende link interessant voor meer informatie: klik hier.

Het ‘fietsplan’ is terug! Bied uw werknemers eenvoudig een leasefiets aan. Loop voorop op het gebied van duurzaamheid en vitaliteit. Zonder omkijken. Zonder kosten. 

Als werkgever is de volgende link interessant voor meer informatie: klik hier.

Voor de regio in en rondom Lichtenvoorde kunt u bij ons terecht om een leasefiets aan te bieden aan uw werknemers, of om als werknemer een leasefiets uit te zoeken. Indien u als organisatie of als werknemer meer informatie zou willen over leasefietsen via Lease-A-Bike, kunt u gerust contact met ons opnemen. We voorzien u graag in toelichting of helpen u graag naar antwoorden op uw vragen.

Naast de zakelijke leasing van Lease-A-Bike, kunnen we ook via de merken Gazelle en QWIC voorzien in Private leasing. Zo kan u ook voor een maandelijks bedrag rondfietsen zonder tussenkomst van een werkgever.