Nieuw: QWIC Premium MN7D+ & MN7D LE

Vanaf nu te vinden in onze winkel, de nieuwste modellen uit de QWIC Premium serie! De opzet van deze serie fietsen blijft gelijk: een eigentijds design, sportief karakter en toch een eenvoudige lage opstap voor de damesmodellen. Waar de Premium i voorzien is van in de framebuis geïntegreerde accu’s, is de gewone Premium serie voorzien van drager accu’s. Naast dat dit voordeliger is qua prijs, maakt het de instap van het damesframe ook wat makkelijker.

Deze nieuwe Premium serie modellen zijn nu net als de Premium i serie voorzien van hydraulische schijfremmen, een uitgebreider display en zeer solide metalen spatborden. Qua accu’s blijven de Premium modellen standaard geleverd worden met 417Wh, met de mogelijkheid tot 625Wh en 750Wh capaciteit. Zie hieronder meer over deze twee nieuwe modellen:

De QWIC Premium MN7D+, het luxere model dat verkrijgbaar is in een aantal verschillende kleuren. Deze fiets is uitgerust met een kleurendisplay, Bafang M200 middenmotor (65Nm koppel, zeer stil), Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, hydraulische schijfremmen, geveerde voorvork & zadelpen. Verkrijgbaar vanaf €2599,- met 417Wh accu, voor meer info klik hier.

De QWIC Premium MN7D Limited Edition, een fiets die qua remmen en fietsen niet onder doet voor de luxeren MN7D+. Wel zijn er enkele punten waar de fiets wat luxe op inlevert en dat zijn vooral het kleinere zwart-wit zijdisplay, de goedkopere handvatten (rubber ipv kunstleder), harder zadel en dat hij enkel leverbaar is in de kleur zwart. Verkrijgbaar vanaf €2299,- met de 417Wh accu, voor info klik hier.