QWIC RD11 Speedbike

Nu in onze winkel te vinden, de supersnelle QWIC RD11 Speedbike! Deze strakke E-bike ondersteund tot maar liefst 45KM/U, waardoor je extra snel te fiets naar je bestemming kan. Kom gerust proberen en ervaar de snelheid zelf!

Een stevig aluminium frame met geïntegreerde accu zorgt voor een stijve constructie, die ook op hoge snelheid vertrouwd voelt. De lucht geveerde voorvork en parallellogram zadelpen vering zorgen voor optimaal comfort. De krachtige 50Nm koppel TDCM achternaaf motor zorgt dat veel kracht rechtstreeks op het achterwiel uitgeoefend word, zo kan je (indien gewenst) snel accelereren. Bijkomend voordeel is dat deze achterwielmotor voorkomt dat de aandrijflijn snel verslijt; de ketting, derailleur en kettingwielen worden enkel door de berijder belast.

De 11 Speed Shimano SLX derailleur zorgt dat je een groot trap-bereik hebt en met de Magura MT-5E hydraulische schijfremmen kom je snel tot stilstand.

Standaard voorzien van een 525Wh accu met de optie voor een 735Wh accu. De QWIC RD11 speed is tevens in damesmodel en diverse kleurstellingen verkrijgbaar.

Alle specificaties vind u op de QWIC Website: Klik hier

Daarnaast bestaat de QWIC Performance serie ook nog uit de QWIC MD11 (Brose middenmotor met 11 speed derailleur), QWIC MA11 (Brose middenmotor met 11 speed Alfine naaf en Gates belt-drive). Al deze modellen zijn leverbaar in een Speed uitvoering (45KM/U) en ‘normale’ E-bike uitvoering (25KM/U).

Voor het gehele overzicht van de Performance serie kunt u terecht op de QWIC website: Klik hier