Gazelle Grenoble serie 2024 nu binnen!

De nieuwste modellen voor 2024 komen inmiddels alweer binnen, zo ook de nieuwste Gazelle Grenoble modellen! Kenmerkend voor de Gazelle Grenoble’s zijn comfort, gemak & kwaliteit. Vanaf nu zijn alle Gazelle Grenoble fietsen standaard voorzien van een 500Wh uitneembare frame-accu, krachtige hydraulische schijfremmen & de nieuwste elektronica van Bosch. Verder zijn een eenvoudige opstap, comfortabele houding, fraaie afwerking & vering ook vanzelfsprekend. De Gazelle Grenoble is er in drie varianten, deze staan vanaf nu bij ons in de winkel te pronken:

Gazelle Grenoble C7
De Gazelle Grenoble C7 is het eerste model in deze serie. Voorzien van een Bosch Active Line Plus motor (50Nm koppel), Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en het eenvoudige doeltreffende Bosch Purion 200 zij-display. Verkrijgbaar in 2 frisse kleuren; Clay Green & Thunder Grey.

Gazelle Grenoble C8
De Gazelle Grenoble C8 doet er een schepje bij bovenop met: een versnelling extra van de Shimano Nexus 8 naaf, een koplamp die fraai in het voorspatbord zit weggewerkt, een chiquer ogende monoshock vering & het overzichtelijkere Intuvia 100 middendisplay. Verkrijgbaar in het altijd strakke Black mat of het opvallendere Sienna mat.

Gazelle Grenoble C5
Het topmodel is dan de Gazelle Grenoble C5. De ketting is ingeruild voor een onderhoudsarme (en stille) Gates CDX Carbon belt, de Bosch Performance Line middenmotor biedt met 75Nm koppel een stuk meer trekkracht en hierom is er een extra sterke Shimano Nexus 5 (e-bike) versnellingsnaaf gemonteerd. Verkrijgbaar in het sportieve Antracite Grey glans of het opvallende Petrol Blue mat.

Benieuwd? Kom aan voor extra informatie en een proefrit, dan beleef je een fiets op zijn best!